213bar Small Cylinder CO2 Nitrogen Cylinder for Europe Market
Product Show: | BEYIWOD |

Product Specifications: | BEYIWOD |
Seamless High Pressure Steel  Cylinders
Standard: ISO9809-3
Serial No. | Type | Nominal working Pressure(bar) | Water test pressure(bar) |
Volume(L) | Nominal Outer Dia.(mm) | Length(mm) | Weight (kg) |
1 | BENE108-2-15 | 150 | 250 | 2 | 108 | 315 | 4 |
Seamless High Pressure Steel  Cylinders
European Standard: EN1964/ EN-ISO9809-1
Specification |
Diameter (in/mm) |
Length (mm) |
Volume (L) |
Weight (kgs) |
Working Pressure (psi/Bar) |
Test Pressure (Psi/Bar) |
Thread |
Product Details: | BEYIWOD |
We can do OEM design, the valves, stamping, handle, caps, packaging, and so on.
If you have any requested, please let us know.

Company Profile: | BEYIWOD |
The Cylinder Production Process Flow Diagram: | BEYIWOD |

The more details process:
Tube→Tube Cutting→Heating→Bottom Forming→Bottom Calibration→Scraping End→Cold Spining Drawing→Top End cutting→Preform Inspection→Top end Spining→Preboring Hole→Batch No.Marking→Heat Treatment→Mechanical Testing→External Shot Blasting→NDE→Hardness Testing→Neck Machining And Threading→Thread Inspection→Hydraulic Testing→Drying→Internal Shot Blasting→Visual Inspection→Shoulder Grinding→Weighting And Marking→External Shot Blasting→Neck Ring Riveting→Painting→Inspection→Leakage Test→Final Inspection→Packing→Put In Storage→Expedition.
Certificate: | BEYIWOD |

All of our cylinders have very high quality and will be strictly inspected and tested before the shipment.
Packaging and Shipping: | BEYIWOD |
Packaging in bulk loading: | Packaging in nylon net, carton: |
![]() |
|
Packaging in wooden pallet: | Packaging in Iron pallet. |
Delivery Deatils: Shipped in 30 days after payment.
1.We could load container at shanghai, or as your requested.
2. We provide shipping method: Air transport, Sea transport.
3. We accept order Full container cargo load or less container load.
4. We also provide service: Ex-work, FOB, CIF, C&F, Door to Door, etc.
Frequently Asked Question: | BEYIWOD |
Answer: Our hot product working pressure is 150bar, 200bar; 230bar 300bar. And we also have other working pressure cylinders.
Q2: What is the delivery time of your cylinder?
Answer: Normally, we will shipped in 30 days after payment. If you are in a hurry, we can discuss it.
Q3: How many kinds of cylinders are there?
Answer: Seamless steel cylinder, Aluminum cylinder, Glass fiber cylinder and liquid Welding oxygen cylinder.
Q4: What is your Minimum Order Quantity?
Answer: 200 pieces.
Q5: What is quality of your cylinder?
Answer: All of our products have been strictly inspected and tested before the shipment.
Q6: Do you have any accessories for the cylinder?
Answer: Yes, we have valves, caps, medical oxygen regulator(flowmeters), trolley(cart), and so on.
Q7: What is your advantage?
Answer: We are authorised by ISO/TPED/GB/DOT standards, and we have high quality products.
Q8: What are you most proud of in your work?
Answer: Our customers are satisfied with our services and we have established a long-term business relationship.
Contact Us: | BEYIWOD |

AB Glue Cold Resistant Packing Tape
Cold Resistant Tape,Cold Resistant Packing Tape,Tape Used In Cold,Cold Tape
Dongguan Guanhong Packing Industry Co., Ltd. , https://www.tapegh.com